Over GitaarFactoryGitaarFactory is opgericht door Edmond Bravenboer, afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium Codarts. Hij is gitarist/zanger van Bluesrock band 'De Wet' en halve finalist geweest van de Radio 2 wedstrijd 'De beste gitarist van Nederland'. Tegenwoordig maakt Edmond ook social media content onder de naam eMojobeats.De Leerlingen over ons

 


 


Marcel, 41


"Edmond is een van de beste gitaristen van Nederland en een uitermate begaafde gitaarleraar. Ik speel in vier maanden tijd jazzy sounds waarvoor ik hem oprecht dankbaar ben."

Moeder van Susan, 12


"Edmond is een zachtaardige en vriendelijke "gitaarmeester" die duidelijk plezier en geduld heeft in het lesgegeven. Mijn dochter gaat elke keer met plezier naar gitaarles en komt er altijd gemotiveerd en enthousiast van vandaan! Wat me ook opvalt is dat hij maatwerk biedt: hij voelt aan hoe hij onze dochter het beste kan inspireren, geeft ook de ruimte voor eigen (muzikale) inbreng en is flexibel qua indeling van de lessen. Ik kan je Edmond erg aanraden!"

Ton


"Deze manier van lessen is precies wat ik zoek. Heel relaxed en met veel aandacht voor wat ik wil, en kan, leren spelen. En dan een stapje verdergaan!! Grote klasse...."

Rolf, 23


"Edmond is iemand die het randje van je kennis en kunde opzoekt en die vervolgens met een goede strategie kan uitbreiden. Daarnaast zijn de lessen erg gezellig en weet Edmond de stof op een fijne manier over te brengen, zodat je direct geholpen wordt bij het verbreden van je gitaarhorizon. Op het moment dat ik hem voor het eerst zag spelen, speelde ik zo'n 13 jaar gitaar, had ik al veel ervaring opgedaan in livebandjes en gaf ik zelf ook les. Maar wat ik Edmond op podium hoorde doen had ik nog nooit in levende lijve gezien."

Rolf, 28


"Altijd een goeie les en een leuke tijd! Edmond is een baas!"